fbpx
Pre vyhľadávanie sú vyžadované aspoň 2 znaky

24. apríla 2024 Zabezpečenie identít a prístupov: Hlavné témy posledných Alanata TALKS

AlanataTALKSBeyondTrustKybernetická bezpečnosť

V rámci nedávnych technologických raňajok Alanata TALKS, ktoré sú eventom pre zdieľanie odborných znalostí a skúseností nielen v oblasti IT bezpečnosti, sa znovu potvrdil význam otvoreného dialógu a vzájomnej inšpirácie medzi účastníkmi. Tentokrát sa diskusia zameriavala na aktuálne výzvy a trendy v oblasti zabezpečenia identít a prístupov, ktoré sú kľúčové pre ochranu infraštruktúr v dnešnej digitalizovanej dobe.

EXPERTNÉ NÁZORY

Na evente boli prítomní odborníci z oblasti IT bezpečnosti, vrátane Dana Kocoura, CEO spoločnosti AVENET Distribution, a Jaroslava Tomana z Notino. Obaja zdôraznili význam správneho nastavenia systémov a neustáleho monitorovania na ochranu proti vnútorným a vonkajším hrozbám.

Podľa Dana Kocoura sa mnohé organizácie často stretávajú s výzvami pri implementácii a správe systémov, kde kritickú rolu hrá nepretržitý monitoring a včasná reakcia na incidenty. BeyondTrust, ako lídra v oblasti, predstavil s pripravovanými inováciami v produktoch zameranými na zabezpečenie koncových bodov a identít.

3. Technologické raňajky Alanata TALKS

PRÍKLADY Z PRAXE

Jaroslav Toman z Notino hovoril o svojich skúsenostiach s nasadením riešení BeyondTrust, ktoré umožnili jeho organizácii rýchlejšie rozpoznávať a reagovať na bezpečnostné incidenty. Zdôraznil, ako prevádzka a správa tejto platformy priniesla Notino zvýšenú bezpečnosť bez nutnosti komplexných technických zručností.

INTEGRÁCIA A INOVÁCIE

Event tiež otvoril diskusiu o možnostiach integrácie produktov BeyondTrust s inými nástrojmi, ako sú ITSM a MFA, čo poskytuje organizáciám lepšie možnosti pre efektívne a bezpečné spravovanie privilégií a identít naprieč rôznymi platformami.

Záverom, technologické raňajky Alanata TALKS opäť poskytli cenné inšpirácie a prehľady, ktoré môžu organizácie využiť na posun vpred v oblasti IT bezpečnosti. Zdôraznili význam adaptácie na dynamicky sa meniace prostredie aplikácií, ktoré vyžaduje stále inovatívnejšie prístupy k zabezpečeniu identít a prístupov, aby sa predišlo potenciálnym bezpečnostným rizikám.

Panelová diskusia so zástupcami spoločností alanata, beyondtrust a notino

Videozáznam z Alanata TALKS

Ak vás zaujali prezentácie spíkrov, tak si ich neváhajte stiahnuť.

Mohlo by sa vám páčiť

Všetky novinky
Judgment Day Konferencia Online stream

SLEDUJTE KONFERECIU JUDGMENT DAY ONLINE

Registrovať sa